Ilmoittautuminen vierailupäivään on alkanut!

Tervetuloa ruuKKi-18 vierailupäivään sunnuntaina 29.7.!

Vierailupäivä alkaa klo 12 ja loppuu leirin päättäjäisten jälkeen noin klo 15. Vierailupäivään saavutaan omilla kyydeillä. Leiriläiset voivat lähteä kotiin vierailijoidensa kyydissä. Suosikaa kimppakyytejä!

Vierailupäivään ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa.

Ilmoitathan samalla ilmoittautumislomakkeella kaikki perheestäsi tulevat vierailijat ja kirjoita ketä olet tulossa katsomaan. Pääsy leirialueelle voidaan estää kaikilta vierailta, joita ei ole ilmoitettu mukaan. Vierailupäivään saa tulla vieraita yksi autollinen leiriläistä kohden.

Aiemmasta tiedosta poiketen vierailupäivään EI kuulu lounasta eikä vierailupäivä maksa mitään.

ruuKKi-18 vierailupäivään ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta. Täytäthän kaikki tiedot!

kuksaan.fi/21056

(Mikäli sinulla ei ole Kuksa-tunnuksia, valitse kohta: “Jos et ole partiolainen, täytä hakemus tästä.”)

Viimeinen ilmoittautumispäivä vierailupäivään on 25.6.

TÄRKEÄÄ INFOA VIERAILIJOILLE:

  • Vierailupäivänä leirialueen väkimäärä tuplaantuu ellei jopa triplaannu. Toivomme jokaiselta joustavuutta ja kärsivällisyyttä.
  • Vierailupäivään saavat osallistua vain ne, jotka on ilmoitettu Kuksaan. Leirialueelle pääsy estetään kaikilta, joilla ei ole ilmoittautumista.
  • Leirialueelle ei saa tuoda eläimiä.
  • Tupakointi on sallittua vain merkityillä paikoilla leirialueen ulkopuolella.
  • Autojen pysäköinti on leirialueen lähellä ohjattua. Parkkipaikka on noin kilometrin kävelymatkan päässä leirialueelta.
  • Vierailupäivä alkaa tasan klo 12.00 eikä leirialueelle pääse ennen sitä. Vierailijat ilmoittautuvat leiriportilla ennen pääsyä leirialueelle. Vierailijat ovat tervetulleita leirin päättäjäisiin klo 14.00 ja sitä ennen leirialueeseen saa tutustua vapaasti. Leiriläisten siirtyminen päättäjäisiin alkaa jo klo 13.30 omista alaleireistä.
  • Osallistujat lähtevät leiriltä kotiin pääsääntöisesti vierailijoiden kyydissä. Poistuminen leiriltä alkaa vasta leirin purun jälkeen eli noin klo 15. Leiriltä saa poistua leirin purun jälkeen, kun omalle lähijohtajalle on ilmoitettu lähdöstä.
  • Vierailupäivänä leirialueella on maksullisia kahviloita, joiden tuotot käytetään partiotoiminnan hyväksi. Varaathan oman mukin mukaan ja pientä käteistä rahaa. Kortit eivät käy maksuvälineenä.
  • Vierailupäivän aikana on noudatettava lähijohtajien ja leirin tekijöiden ohjeita, jotta kaikki toiminta voidaan tehdä turvallisesti.

Mikäli tulee kysyttävää vierailupäivään liittyen niin ota yhteyttä eemeli@ruukki18.fi