Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen ruuKKi-18-leirille on päättynyt. 

Osallistumismaksu

Koko leiri 100 €.
Sudenpentuleiri 50 €.

Leirin hintaan kuuluu telttamajoitus, ruoat, ohjelma sekä yhteiskuljetus leirialueelle ja takaisin. Leirimaksu tulee olla maksettuna oman lippukuntasi tilille 31.3. mennessä.

HUOM! 0-5-vuotiaat (syntyneet 2013-2018) perhepartiolaiset pääsevät leirille veloituksetta. Muut perhepartiolaiset maksavat täyden leirimaksun.

Kesätyötakuu ja peruutukset

ruuKKi-18 ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta ilmoittautumisaikana 1.2.–31.3.2018. Ilmoittautumisajan jälkeen leiri-ilmoittautumista ei voi enää perua.

Samoajille ja sitä vanhemmille osallistujille on kesätyötakuu. Kesätyötakuun avulla osallistumisen voi perua 31.5. mennessä maksutta, mikäli saat kesätyön ja se estää osallistumisen leirille. Toimita tällöin kopio työsopimuksestasi tai työnantajasi kirjoittama todistus siitä, että olet kesätöissä leirin aikana leiritoimistolle osoitteeseen info@ruukki18.fi.

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa peruuta ilmoittautumisesi mahdollisimman pian ilmoittamalla siitä leiritoimistoon info@ruukki18.fi. Emme palauta leirimaksua, mutta voit hakea korvausta omasta vakuutusyhtiöstäsi tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Partiovakuutuksesta löydät lisätietoja osoitteesta lippukunta.partio.fi/lippukunnan-johtaminen/toiminnan-turvallisuus-ja-vakuutukset/partiovakuutus