ruuKKi-18

Ensi kesänä on aika juhlistaa Kymmenys-alueen 30-vuotissynttäreitä juhlaleirillä!

Niin kuin parhailla partiotapahtumilla on tapana, ruuKKi-18 tarjoaa lukemattomia uusia kokemuksia unohtamatta kuitenkaan perinteitä.
ruuKKi-18-leirillä pääset kokemaan kesäleirien parhaat palat teltassa nukkumisesta yhteisiin iltaohjelmiin, tapaamaan vanhoja ja uusia kymmenyskavereita sekä osallistumaan ikäkausille suunniteltuihin omiin ohjelmiin.

Leiriaika seikkailijoille ja sitä vanhemmille on 25.-29.7.2018.
Sudenpennut (syntyneet 2008-2010) liittyvät seuraan viikonlopuksi 27.-29.7.2018.
Perhepartiolaiset (0-6v ja heidän vanhempansa) saavat päättää osallistuvatko leirille koko ajaksi tai pelkästään sudenpentuajaksi.
Leirialue sijaitsee Laitilan Tulirannassa.

Koko leirin hinta on 100 €. Sudenpentuleirin hinta on 50 €. Leirin hintaan kuuluu yhteiskuljetus leirialueelle ja takaisin. Leirimaksu tulee olla maksettuna oman lippukuntasi tilille 31.3. mennessä. Kuljetusten aikatauluista informoidaan osallistujia lähempänä tapahtumaa. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan alkukesästä leiriläisen kirja, josta löytyy tarvittavat lisätiedot mm. leirialueesta ja ohjelmasta sekä varusteluettelo.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksassa osoitteessa kuksaan.fi/17498.
Ilmoittautumisaika on 1.2.-31.3.2018.
Alle 18-vuotiaiden ilmoittautuminen tehdään huoltajan tunnuksilla. Mikäli tarvitset apua leiri-ilmoittautumisen kanssa, olethan yhteydessä oman lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan tai omaan ryhmänjohtajaasi.

Vierailupäivä on sunnuntaina 29.7.2018 kaikille leiriläisten perheenjäsenille. Vierailupäivän hinta on 5 €/hlö ja se sisältää lounaan ja kahvin. Vierailupäivään saavutaan omilla kyydeillä. Leiriläiset voivat lähteä kotiin vierailijoidensa kyydissä. Suosikaa kimppakyytejä! Ilmoittautuminen vierailupäivään tapahtuu toukokuussa Kuksaan. Vierailupäivästä tulee lisätietoa lähempänä ilmoittautumista.

Tule mukaan nauttimaan leiristä ja luomaan uusia kymmenysperinteitä!

Lisätietoja leiristä antavat ensisijaisesti oman lippukuntasi johtajat.

Nähdään leirillä!

Terveisin
ruuKKi-18 leirin johtajat ja staabi

Ida Ainasoja, KKK
ida@ruukki18.fi

Eemeli Koski, MuSi
eemeli@ruukki18.fi

Tessi Rantanen, TaLi
tessi@ruukki18.fi