ruuKKi-18

ruuKKi-18 on Kymmenysten 30-vuotisjuhlaleiri. Ilmoittautuminen ruuKKi-18-leirille on päättynyt.

Leiriläisenkirja on postitettu kaikille leiriläisille, sieltä löydät paljon tärkeää tietoa leiriin liittyen mm. varusteluettelon, leirialueen kartan sekä alaleirinjohtajien terveiset.

Sähköinen versio Leiriläisen kirjasta.

Yleistä leiristä

Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset: 25.–29.7.2018.
Sudenpennut: 27.–29.7.2018
Raksaleiri: 23.–24.7.2018

Perhepartiolaiset (0-6v ja heidän vanhempansa) saavat päättää, osallistuvatko he leirille koko ajaksi vai pelkästään sudenpentuajaksi.

Leirialue

Leirialue sijaitsee Laitilan Tulirannassa.
Leiripaikan osoite on Vähä-Tulejärvi, Krouvintie 133, 23800 Laitila.

Vierailupäivä sunnuntaina 29.7.2018

Ilmoittautuminen vierailupäivään on päättynyt.

Vierailupäivä alkaa klo 12 ja loppuu leirin päättäjäisten jälkeen noin klo 15.

TÄRKEÄÄ INFOA VIERAILIJOILLE:

  • Vierailupäivänä leirialueen väkimäärä tuplaantuu ellei jopa triplaannu. Toivomme jokaiselta joustavuutta ja kärsivällisyyttä.
  • Vierailupäivään saavat osallistua vain ne, jotka on ilmoitettu Kuksaan. Leirialueelle pääsy estetään kaikilta, joilla ei ole ilmoittautumista.
  • Autojen pysäköinti on leirialueen lähellä ohjattua. Parkkipaikka on noin kilometrin kävelymatkan päässä leirialueelta.
  • Vierailupäivä alkaa tasan klo 12.00 eikä leirialueelle pääse ennen sitä. Vierailijat ilmoittautuvat leiriportilla ennen pääsyä leirialueelle. Vierailijat ovat tervetulleita leirin päättäjäisiin klo 14.00 ja sitä ennen leirialueeseen saa tutustua vapaasti. Leiriläisten siirtyminen päättäjäisiin alkaa jo klo 13.30 omista alaleireistä.
  • Osallistujat lähtevät leiriltä kotiin pääsääntöisesti vierailijoiden kyydissä. Poistuminen leiriltä alkaa vasta leirin purun jälkeen eli noin klo 15. Leiriltä saa poistua leirin purun jälkeen, kun omalle lähijohtajalle on ilmoitettu lähdöstä.
  • Vierailupäivänä leirialueella on maksullisia kahviloita, joiden tuotot käytetään partiotoiminnan hyväksi. Varaathan oman mukin mukaan ja pientä käteistä rahaa. Kortit eivät käy maksuvälineenä.
  • Leirialueelle ei saa tuoda eläimiä.
  • Tupakointi on sallittua vain merkityillä paikoilla leirialueen ulkopuolella.
  • Vierailupäivän aikana on noudatettava lähijohtajien ja leirin tekijöiden ohjeita, jotta kaikki toiminta voidaan tehdä turvallisesti.

Mikäli tulee kysyttävää vierailupäivään liittyen niin ota yhteyttä eemeli@ruukki18.fi