Leiriläisille

ruuKKi-18 on Kymmenysten 30-vuotisjuhlaleiri.

Leiriaika

Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset: 25.–29.7.2018.
Sudenpennut: 27.–29.7.2018
Raksaleiri: 23.–24.7.2018

Hinta

Koko leiri 100 €.
Sudenpentuleiri 50 €.

Leirin hintaan kuuluu telttamajoitus, ruoat, ohjelma sekä yhteiskuljetus leirialueelle ja takaisin. Leirimaksu tulee olla maksettuna oman lippukuntasi tilille 31.3. mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksassa osoitteessa kuksaan.fi/17498.

Ilmoittautumisaika on 1.2.–31.3.2018.

Alle 18-vuotiaiden ilmoittautuminen tehdään huoltajan tunnuksilla. Mikäli tarvitset apua leiri-ilmoittautumisen kanssa, olethan yhteydessä oman lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan tai omaan ryhmänjohtajaasi.

Perheleiri

Perhepartiolaiset (0-6v ja heidän vanhempansa) saavat päättää, osallistuvatko he leirille koko ajaksi vai pelkästään sudenpentuajaksi.

Leirialue

Leirialue sijaitsee Laitilan Tulirannassa.

Kuljetus, varusteet ja muu lisätieto

Kuljetusten aikatauluista informoidaan osallistujia lähempänä tapahtumaa. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan alkukesästä leiriläisen kirja, josta löytyy tarvittavat lisätiedot mm. leirialueesta ja ohjelmasta sekä varusteluettelo.

Vierailupäivä

Vierailupäivä on sunnuntaina 29.7.2018 kaikille leiriläisten perheenjäsenille. Vierailupäivän hinta on 5 €/hlö ja se sisältää lounaan ja kahvin. Vierailupäivään saavutaan omilla kyydeillä.

Leiriläiset voivat lähteä kotiin vierailijoidensa kyydissä. Suosikaa kimppakyytejä!

Ilmoittautuminen vierailupäivään tapahtuu toukokuussa Kuksaan. Vierailupäivästä tulee lisätietoa lähempänä ilmoittautumista.