Tekijäviikonlopun kuulumiset!

Tekijät solmussa

ruuKKi-18 tekijät kokoontuivat 3.-4.3. viikonlopuksi Kunstenniemeen suunnittelemaan kesän koitoksia, ryhmäytymään ja tutustumaan muihin tekijöihin. Staabilaiset jakoivat tietoa eri tiimeille: ohjelma paljasti, että luvassa on ainakin suppailua ja ramborata, viestinnän tiimoilta lanseerattiin lippukuntien välinen aktiivisuuskilpailu ja muonituksessa suunnitellaan synttäreitä.

Leirillä tulee olemaan viisi alaleiriä, joiden nimet julkistetiin nyt kaikille. Seikkalijoiden ja tarpojien alaleirit ovat Messinki, Tina ja Kupari. Sudenpennut majoittuvat Rauta-alaleirissä ja perheleiri kantaa nimeä Alumiini. Näillä kaikilla on mahtavat johtajat ja huudotkin alkavat pikkuhiljaa valmistua. Alaleirienjohtajat esittelvät omat alaleirinsä kevään aikana!

Leirinjohtajat jäällä palaveeraamassa

Tekijöitä on jo iso joukko, mutta vielä on on hyvin aikaa ilmoittautua mukaan tekijäksi tai leiriläiseksi! Viimeisimpänä lisäyksenä leirin staabiin on saatu huoltopäälliköt, jotka tulevat Kaarinan Ristiritareista. Tästä on nyt hyvä jatkaa rakentamaan hyvin toimivaa, tehokasta ja mieleenpainuvaa alueleiriä. Alueleirejä järjestetään harvoin (viimeksi 2009), joten tämä on varmasti ainutlaatuinen kokemus!

Aurinko paistoi viikonloppuna kirkkaalta taivaalta ja vaikka pakkasta oli melkoisesti, tuli silti jo hieman kesäfiilis. Vielä pitäisi jaksaa odottaa noin neljä kuukautta H-hetkeen.